Unieke producten uit Afrika, Suriname en de ABC eilanden!

Ben je op zoek naar exotische, authentieke en zeker niet alledaagse producten? Zoek je iets specifieks uit Afrika, Suriname of de ABC eilanden omdat dit past bij jou? Heb je moeite om te vinden wat je zoekt? Via Google vind je het niet, dus je probeert het via via te vinden.

Zoek niet verder, want Two People Wear biedt wat jij zoekt!

Two People Wear

Bij Two People Wear vind je oorspronkelijke producten en diensten uit Afrika, Suriname, Aruba, Bonaire en Curacao. Two People Wear is een marktplaats die klanten en verkopers samenbrengt. Het aanbod is met name gericht op de vraag vanuit de donkere gemeenschap. Op deze diverse en exotische marktplaats vind je producten en diensten die je anders alleen in het buitenland vindt. De meest tropische plek op het web!

Op dit moment vind je op Two People Wear voornamelijk originele klederdrachten, accessoires en authentieke gerechten. Het aanbod wordt continu uitgebreid met bijvoorbeeld verzorgingsproducten en diensten als kappers, ontbijtservices en cursussen.

Sharane

Two People Wear is in 2018 opgericht in Amsterdam door Sharane, een creatieve en probleemoplossende onderneemster. Ze is geboren en getogen in Amsterdam en heeft een Surinaamse achtergrond. Ze begrijpt precies waar je tegen aanloopt in je zoektocht naar oorspronkelijke en exotische producten. Zelf had ze bijvoorbeeld moeite om een een goede modist(e) en origineel textiel voor speciale gelegenheden te vinden.

Sharane: “Ik ben begonnen met een webshop voor kleding en accessoires. De meeste mensen die ik sprak, zochten altijd via via naar verkopers die een specifieke dienst of product aanboden. Deze producten en diensten zijn moeilijk vindbaar, omdat deze groep mensen weinig aan marketing en promotie doet. Met Two People Wear wil ik alle aanbieders van exotische producten en diensten op één plek vindbaar maken. Ik heb mijn marktplaats Two People Wear genoemd, want het brengt iedere keer de vraag en het aanbod van ten minste twee mensen samen. Wat ze dragen mag jij invullen.”

Sharane zet zich volledig in om Two People Wear tot een succes te maken. Naast haar werk is Sharane drummer bij Eternity Percussion en geeft zo bruiloften, feesten en openingen een swingende twist.

Blijf op de hoogte

Two People Wear is voortdurend in ontwikkeling en er komt steeds nieuw aanbod bij. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten en diensten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. We zullen je ook informeren over kortingsacties, feestdagen uit verschillende culturen en nieuwe blogs over onderwerpen als geschiedenis, mode en actueel nieuws.

Ontdek wat Two People Wear jou te bieden heeft en meld je nu aan voor de nieuwsbrief.